Cena IR panelov, ki vam jo ponujamo v podjetju Gatom, je neverjetno ugodna. Pri nas vas čakajo najcenejši IR paneli za ogrevanje. Cena pa ni edini razlog, zakaj izbrati nas. To so namreč tudi izjemno kakovostni IR paneli – ceneje za tovrstno kakovost ne gre. Seveda imamo s tem v mislih našo redno ponudbo, katere ključni element so prav IR paneli – popust, ki ga pogosto ponujamo, pa poskrbi, da je cena še nekoliko nižja!

IR-paneli

Zakaj IR paneli – cena ogrevanja in drugi razlogi

IR paneliVerjetno ste opazili, kako priljubljeni postajajo IR paneli za ogrevanje. Cena oziroma cenik ogrevanja imata pri tem pomembno vlogo. Če želite znižati ceno ogrevanja, so odlična rešitev prav IR paneli za ogrevanje. Cena se močno zniža, saj se kar 99 odstotkov električne energije pretvori v toplotno – z IR paneli ogrevate stanovanje ceneje, obenem pa je občutek v prostoru prijetnejši. Zaradi akumulacije v stenah in predmetih se toplota v prostoru zadrži dlje. Poleg ugodne cene ogrevanja z IR paneli je treba izpostaviti, da je takšno ogrevanje zdravju prijazno, saj ne prihaja do izsuševanja zraka ali dvigovanja prahu. Za vse to in še mnogo več poskrbijo učinkoviti IR paneli. Cenik z dostopnimi cenami in dodatnimi popusti na IR panele, ki smo ga pripravili v podjetju Gatom, vas bo prepričal. Pri nas vas čaka izjemno ugodna cena. IR paneli s cenika združujejo najboljšo kvaliteto z najboljšo ceno. IR paneli ogrejejo prostor ceneje in bolj učinkovito. Navdušilo pa vas bo tudi, kako enostavno se lahko montirajo IR paneli – cenik oziroma cena naprav sta še posebej ugodna, če upoštevate, da ni stroškov vgradnje in vzdrževanja. Gre za lahek in estetski element, ki ga lahko na steno pritrdite skorajda kot sliko. Praktično v katerem koli prostoru so možni IR paneli. Preverite naš cenik z najboljšimi cenami in izberite najustreznejši model – že kmalu se lahko tudi vi grejete s kakovostnimi IR paneli. Popust na redni cenik oz. cene, ki vam ga nudimo, omogoča, da pridete do cenejših IR panelov, zato bi bilo škoda zamuditi izvrstno priložnost!

Poceni IR paneli – cenik s cenami, ki so prepričale že mnoge

Podjetje Gatom je vsekakor prava izbira za vse, ki vas zanimata kakovost in najboljša cena za IR panele. Cenik z ugodnimi cenami in dodatni popusti so navdušili že številne zadovoljne kupce, ki so izbrali prav naše IR panele. Cena s cenika pravzaprav ni strošek, ampak pametna investicija, če upoštevate ogromne prihranke, za katere bodo poskrbeli IR paneli. Cenik pa je zelo ugoden tudi zaradi dejstva, da je življenjska doba naprav izjemno dolga – tudi do 30 let!