KAKOVOST

Posvečamo največ pozornosti! Zavedamo se, da kakovost izdelkov ocenjujejo naši kupci in poslovni partnerji. Ponujamo samo preverjene blagovne znamke s poudarkom na estetiki. Z nekaterimi produkti dosežemo tudi do 12- letno garancijo.

[/featured_box][/col][/row]


IZJAVE STRANK

Izredno smo bili zadovoljni z svetovanjem, glede nakupov panelov ter nad samo strokovnostjo g.Tomaža. Z paneli smo zelo zadovoljni – sama montaža, ogrevanje in prihranek z tovrstnim ogrevanjem, so nas res navdušili.

Katarin Stanič

Že nekaj časa sem se odločal o spremembi ogrevanja neizoliranega stanovanja v hiši. Moram priznati, da sem se že skoraj takoj vedel ,da je to tisto kar iščem. In tudi, ko sem se zanimal pri drugih ponudnikih, vedno se je tehtnica gibala na stran podjetja GATOM – vse od cene, pristopa, strokovnega svetovanja in hitre ter strokovne realizacija montaže.

Erik Jarc

Imeli smo ogromno težav z plesnijo in vlago. Odločili smo se za IR grelne panele. Ob še nekaterih drugih ukrepih se je plesen zelo zmanjšala, v nekaterih prostorih celo popolnoma izginila.Prav tako moram pohvaliti celotno ekipo od svetovanja do kvalitetne montaže.

Drago KranjcPODJETJA, KI NAM ŽE ZAUPAJO


“”
1
Previous
Next