Udobje ogrevanja

Uživajte toploto in popolno udobje ogrevanja z našimi najsodobnejšimi Infrardečimi paneli

Iščete IR panele z najnaprednejšo tehnologijo na tržišču? Zahtevajte ponudbo!

Kontaktirajte nas na Telefon: 030 679 722 ali Email: info@zdravoogrevanje.si

ZAKAJ IZBRATI NAS?

  • 10 letne izkušnje na trgu
  • strokoven pristop in hiter odziv
  • baza najboljših dobaviteljev
  • nižje cene od konkurenčnih podjetij (izdelke pridobimo direktno od proizvajalcev)
  • zadovoljne stranke (preverite naše reference)

IR ogrevanje je inovativna rešitev ogrevanja, ki se ponaša s hitrim delovanjem in nizko porabo energije. Sevalni ogrevalni sistem ne povzroča kroženja zraka in tako ne povzroča kroženja prahu in pršic. VAREN ogrevalni sisitem, testiran v najbolj ekstremnih okoliščinah kot so NORVEŠKA, ALJASKA..

več

INOFILM grelna folija je edinstven produkt namenjen ogrevanju vseh vrst plavajočega poda, kot tudi ogrevanje stenskih in stropnih površin. Debelina folije je samo 0,35mm in je še posebej primera za adaptacije, saj ne izvajamo nobenih bistvenih posegov. Druga poglavitna prednost je v enakomernosti porazdelitve toplote..

več

IR ogrevanje omogoča 32% prihranka v primerjavi z drugimi električnimi ogrevanji in približno 58% prihranka v primerjavi s fosilnimi gorivi! Primerno za ogrevanje hiš, Ogrevanje stanovanj, Ogrevanje restavracij, Ogrevanje cerkev, Ogrevanje vrtcov, Ogrevanje bolnišnic, Ogrevanje avtodomov…

več

Mnenja strank

Odlična cena, pristop in hitrost posredovanja

Že nekaj časa sem se odločala o spremembi ogrevanja neizoliranega stanovanja v hiši.  Moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja GATOM – vse od cene, pristopa, hitrega posredovanja in hitrosti same realizacije montaže.

Manca,Idrija

Solidna cena za toplo stanovanje

Za samo primerjavo stroškov ogrevanja med prejšnjim načinom (ogrevanje sobe z oljnim radiatorjem in kaloriferjem in v hudi zimi tudi s kurilnim oljem), bom morala počakati, da mine letošnja kurilna sezona. Eno pa ste me zagotovo prepričali in sem tudi sigurna, tudi če stroški ne bodo bistveno nižji, bo pa stanovanje zares toplo. Kar je bil tudi moj cilj. ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE. To so bile tudi moje sanje in vi GATOM, ste mi to uresničili.

Damjana iz Lesc

Konec vlage in plesni

Zaradi slabe talne izolacije smo imeli velik problem z vlago in plesnijo po kotih otroške in dnevne sobe. Z namestitvijo IR grelne folije so se težave v veliki meri odpravile, pa še prijetno toploto imamo v stanovanju.

Miha iz Tuhinjske doline

Preprost in nevpadljiv videz

Z IR panelom smo izredno zadovoljni. Z njim ogrevamo hodnik, ki ima na vsaki steni vrata zato delno z njim ogrevamo tudi kopalnico in spalnico. Montaža bila hitra, videz panela je preprost in nevpadljiv. Hodnik nam v tem času služi kot sušilnica perila. Panel to stori tako hitro, da se za sušilca perila ne bo potrebno odločiti. Pa še varčnejše je.

Maja iz Žirovnice

Prijetna in prijazna klima v prostoru

Z Ir Paneli smo izredno zadovoljni, kljub temu, da ga imamo šele kratek čas. Poenostavlja nam dneve in noči, kajti poskrbi za prijetno in prijazno klimo v prostoru. Tako montaža kot tudi uporaba sta otroško lahki in predvsem varni, tako da že razmišljamo o novem.

Hvala Tomaž in se kmalu spet kaj slišiva.

Sonja

[logo-carousel id=reference]

""
1
Ime
Telefon
Sporočilo
0 /
Previous
Next