Ogrevanje z ir paneli – ekonomično, zdravju in okolju prijazno ogrevanje

Ir paneliOgrevanje z ir paneli oziroma ir radiatorji je učinkovito in ekonomično ogrevanje, ki je zdravju in okolju prijazno. Primerno je za ogrevanje stanovanj, hiš, poslovnih prostorov, lokalov, apartmajev ipd. Cena ir ogrevanja je zelo ugodna, pomembno pa je predvsem to, da je ogrevanje z ir paneli zdravju in okolju prijazno ogrevanje. V podjetju Gatom smo poskrbeli, da boste dobili najbolj napredne ir panele na trgu. Ir paneli so primerni za zidno ali stropno montažo, integrirani nosilci na zadnji strani pa omogočajo tako vertikalno kot horizontalno montažo. Ir grelni paneli so odlična rešitev za dogrevanje prostorov. Osnovno ogrevanje z ir paneli je v Sloveniji mogoče oziroma dovoljeno le v primerih, kjer uporaba primarnega energetskega vira za ogrevanje ni možna.

 

Prednosti ogrevanja z ir paneli. Nizka cena za dober izkoristek energije.

Ogrevanje z ir paneli prinaša veliko prednosti. Med drugim daje prijeten občutek toplote, ki je enakomerno razporejena po prostoru, po zračenju prostora se prostor spet hitro segreje, nadzorovanje temperature je enostavno, na zidovih ne nastaja kondenzacija, kar pomeni, da je strah pred zidno plesnijo popolnoma odveč. Ir paneli so primerni tudi za stropno ogrevanje, preprosto jih montiramo na strop, zato tudi ne zavzamejo veliko prostora. Ogrevanje z ir paneli je primerno tudi za kopalnice, celo za tiste najbolj vlažne. Namestite jih lahko na vse vrste podlage (klasične zidove, keramiko, les, siporeks itd.).

 

Ogrevanje z ir paneli – investicija v zdravo prihodnost

Ogrevanje z ir paneliOgrevanje z ir paneli je finančno zelo ugodna investicija. Prihranili boste že pri sami montaži, saj montaža ir panelov ne zahteva razbijanja in stroškov zidarskih del. Vzdrževanje pa je izredno enostavno. Ir stropno ali stensko ogrevanje vam zagotavlja zdravo, varčno in varno ogrevanje. Izredno nizki so tudi stroški ir ogrevanja, saj ir paneli oziroma grelna plošča kar 99 % električne energije pretvori v toploto, toplota pa se zaradi akumulacije v stenah v prostoru zadrži dlje časa.

Ogrevanje kopalnice in ostalih prostorov z ir paneli je tudi zdravju prijazno, saj se z ogrevanjem ne dviguje prah, zrak pa se ne izsušuje. Zrak v prostoru z ir ogrevanjem bo primerno vlažen in prijeten. Ir paneli so izjemno lahki, tanki in estetsko privlačni, brez težav jih lahko pritrdite na steno ali strop v kateremkoli prostoru, tudi v kopalnici ali kuhinji.

 

Gatom – kvalitetni in zanesljivi ir paneli za stropno in stensko ogrevanje vseh prostorov

Če iščete kvalitetne in zanesljive ir panele za stropno ali stensko ogrevanje, potem ne spreglejte ponudbe podjetja Gatom. Zagotavljamo vam najbolj kvalitetne ir panele na trgu, za katere jamčimo s kar pet letno garancijo. Za cenik ali katerokoli vprašanje smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.