Ir paneli – kakovostno, učinkovito in zdravo ogrevanje po ugodni ceni

Ir paneliČe iščete rešitev za varčno, učinkovito in zdravju ter okolju prijazno ogrevanje, potem je ogrevanje z ir paneli idealna rešitev za vas. Za ogrevanje prostorov v stanovanju, hiši, poslovnih prostorih, lokalih ipd. vsako leto porabimo veliko denarja. Če želite svoje stroške ogrevanja zmanjšati, je to z ir paneli po ugodni ceni zdaj mogoče.  namreč prihrani kar 60 % letnega proračuna, saj so sposobni kar 99 % električne energije spremeniti v toplotno energijo. Cena ogrevanja se bo na ta način občutno zmanjšala, kar pomeni, da se boste ogrevali ceneje kot dosedaj. Naj omenimo še, da je ogrevanje z ir paneli zdravju in okolju prijazno, saj ogrevanje ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, kar bo razveselilo predvsem alergike. Ker ne izsušijo zraka, ne dražijo sluznice in dihalnih poti, kar je pomembno predvsem za dojenčke, otroke in starejše ljudi. V podjetju Gatom smo poskrbeli za ugodno ceno ir panelov, ki so enostavni za montažo in izredno zmogljivi in učinkoviti, predvsem pa ekonomični. Vsa vprašanja v zvezi z ceno, cenikom in delovanjem pa lahko dobite preko telefona ali elektronske pošte.

 

Enostavna montaža ir panelov za ogrevanje vseh prostorov v stanovanju ali hiši

Ir paneli cena

Montaža ir panelov je zelo enostavna in ne zahteva dodatnega razbijanja. Poteka v treh preprostih korakih: v steno ali strop se izvrtajo štiri luknje, priložene nosilce privijačite in ir panel obesite kot sliko, termostat pa vtaknete v vtičnico, panel pa vtaknete v termostat. Vgradnja je torej izjemno enostavna in ne zahteva večjih posegov v prostor. Ker jih lahko vgradite tudi na strop, s tem prihranite dragocen prostor na tleh. Ogrevanje z ir paneli je primerno za vse prostore, tudi najbolj vlažne. Uporaba ir panelov za ogrevanje je enostavna.

 

Cena investicije in dolgoročni prihranki. Za cenik se obrnite na naše zaposlene.

Cena, ki jo boste plačali za ir panele za ogrevanje bo nizka v primerjavi s stroški, ki ste jih do sedaj imeli z ogrevanjem. Če želite investirati v svoje zdravje in okolju prijazno ogrevanje, potem se odločite za ogrevanje z ir paneli. Še ena prednost ir panelov, ki jih boste v podjetju Gatom dobili bo zares ugodni ceni, je, da boste z vgradnjo ir panelov preprečili nastanek plesi, saj ir paneli pri svojem delovanju počasi sušijo stene in pri tem ne izsušijo zraka v prostoru. Cenik ir panelov vam bomo z veseljem predstavili, prav tako ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati. Ker so ir grelni paneli dostopni v različnih barvah in barvnih odtenkih, boste zagotovo lahko našli takšnega, ki se bo ujel z vašim stilom.