GRELNA PREPROGA SNOWTEC

Električne grelne mreže SNOWTEC za ogrevanje zunanjih površin lahko bistveno pripomorejo k zmanjšanju zdrsov in padcev. Grelna mreža je namenjena za taljenje snega in ledu na dvoriščih, stopnicah, rampah, garažah, dovozih, terasah…
Za razliko od grelne mreže za talno ogrevanje v notranjih prostorih, so tovrstne grelne mreže močnejše in odpornejše na UV žarke, prav tako pa uporabljajo dodatno mehansko zaščito, ki jo potrebujejo v neugodnih pogojih.

 

 

0,00 

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Za več informacij nas pokličite na + 386 (0)30 679 722

Grelni kabli za ogrevanje dvorišč.

Ste naveličani kidanja snega? Grelni kabli za taljenje snega in ledu se uporabljajo za zunanje ogrevanje dvorišč, pločnikov, pohodnikov površin, dovozih, stopniščih…
V zimskem času sneg in led lahko privede do možnosti zdrsov in padcev, zato se lahko temu problemu izognemo z posebnimi grelnimi kabli, ki so za razliko od grelnih kablov, namenjenih notranji uporabi, odporni na UV, imajo dodatno mehansko zaščito in so močnejši.

Na voljo sta dva sistema za zunanje ogrevanje in sicer prvi je za vgradnjo pod tlakovce in beton, drugi pa za vgradnjo pod asfalt.

Grelni kabli za zunanje ogrevanje so narejeni iz enostranskih pogonskih grelnih kablov cca. 30 W / tekoči meter. Razdalja med njimi je 10 cm. Preproge so široke 0,6 in 0,4 m, odvisno od modela, ter od 2 do 25 m.

Montaža grelnih kablov je zelo enostavna, lahko ogrejemo samo del poti, naprimer za širino avtomobila, lahko pa ogrevamo celotne pohodne površine.

TEHNIČNI PODATKI

Moč: od 310W do 4400W
Napetost: 230V
Uporaba: Vse vrste zunanjih površin(asfalt, beton, cement…)
Namestitev: Ne potrebuje pritrdilnih elementov, zato je namestitev zelo enostavna
Šrina: 0,6 metra
Dolžina: od 1,5m do 18m
Krimiljenje: Termostat in senzor proti dežju in zmrzovanju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GRELNA PREPROGA SNOWTEC”