IR PANEL LIGHT 600 W

IR panel LIGHT je najnaprednejši IR panel na trgu, saj je izdelan iz aluminija in je med najlažjimi na trgu, kar je iz vidika varnosti pametna odločitev za nakup tega modela. IR paneli LIGHT so narejeni iz bele aluminijaste površine in  prašno lakiranega okvirja in so testirani z nemškimi standardi CE, TUV, ROHS. Grelec je iz napredne tehnologije karbonskih kristalov in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Primeren je za stensko ali stropno montažo. Namestitev je lahko horizontalna ali vertikalna. Zaščita IP 44 poskrbi, da ga lahko uporabljate tudi v vlažnih kopalnicah. IR panel zadržuje toploto, tako, da segreva prostor še nekaj časa po izklopu.

5 let garancije

Izjemno lahki paneli

Najnaprednejši grelni element

Opremljen s certifikati CE, TUV, ROHS, GS

Omogoča takojšen efekt ogrevanja

Življenska doba 30 let in več

Uporaba za vse vrste prostorov

149,00 

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Za več informacij nas pokličite na + 386 (0)30 679 722

IR PANEL LIGHT

IR panel LIGHT je najnaprednejši IR panel na trgu z naprednim grelnim elementom in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Prostor ogreje v le nekaj minutah. IR panel LIGHT je izdelan iz aluminija in je med najlažjimi na trgu, tako, da je iz vidika varnosti pametna odločitev za nakup. Je okolju prijazen in varčen z energijo – infrardeča grelna plošča se segreva kot sončna svetloba, brez izpustov CO2 in v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi prihrani do 65 % stroškov ogrevanja. Vgrajeno ima omejitev segrevanja grelne površine med 75 °C do 95 °C in ustreza varnostnim standardom (CE, TUV,ROHS, GS).

IR PANEL LIGHT IN 3 GLAVNE PREDNOSTI TEH MODELOV

Poglavitna prednost modela LIGHT je definitivno teža panela, saj gre za panele, ki so med najlažjimi na tržišču, kar je iz vidika varnosti in same montaže zelo pomembno.

Najnaprednejši inovativni grelni element s tehnologijo karbonskih kristalov, kar pomeni, da omogoča takojšen efekt ogrevanja ob nizki porabi energije.

Zelo dolga življenjska doba, ocenjena je na 30 let ali 100 000h.

MOŽNOSTI UPORABE IR PANELOV IN VARNOST

IR panel lahko uporabljate v lesenih hišah ali pa v najbolj vlažnih kopalnicah. Ker so IR paneli tanki, izjemno lahki in predvsem estetski, jih lahko kot sliko pritrdite na strop v katerem koli prostoru. Z njimi lahko pozimi samostojno ogrevate, v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, pa prostorom le dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks, itd.

IR paneli so varni za uporabo saj imajo pridobljene vse pomembnejše evropske certifikate: TUV GS, CE, RoHS, IP44 in IP56.  V samem panelu se skrivajo integrirani temperaturni senzorji, ki preprečujejo morebitno pregrevanje. Panel ima priložene nosilce, na katerih se po končani montaži ne stika s steno ampak je od nje odmaknjen za 1 cm.

POTEK MONTAŽE IR PANELOV LIGHT

Montaža IR panelov ne bi mogla biti enostavnejša. Montaža poteka v treh preprostih korakih, ki si sledijo v logičnem zaporedju:

vsak panel ima priloženo šablono po kateri lahko enostavno izvrtate 4 luknje v steno,

privijačite priložene vijake ter panel obesite kot sliko,

IR panel vtaknete v vtičnico in uživate ob gretju.

Za varčno in udobnejše delovanje priporočamo nakup termostata za IR panele.

ODLIČNA REŠITEV ZA NAJEMNIŠKA STANOVANJA

Glavna prednost panelov je, da vam pri sami inštalaciji ni treba posegati v samo stanovanje, zato v večini primerov ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve, pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj.

 

TEHNIČNI PODATKI

 • Moč: 600W
 • Ogrevalna površina:  Dobra izolacija, 12m2, srednja izolacija 8m2, slaba izolacija 6m2
 • Dimenzije: 100 x 60 x 2,3cm
 • Teža: 6,3kg
 • Primerni za vse vrste podlag
 • Barva: bela z belim okvirjem
 • 5 varnostnih senzorjev proti pregrevanju
 • Zaščita IP 44
 • Certifikati: CE, ROHS, TUV, GS
 • Namestitev: stenska ali stropna
 • Garancija: 5 – let
 • Življenjska doba: 30 let ali 100 000h.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IR PANEL LIGHT 600 W”