Si želite imeti kvalitetno prezračevanje zraka doma ali v javnih prostorih? Potem imamo idealno rešitev za vas. Z Našimi visoko kakovostnimi in estetsko lepimi izdelki lahko poskrbite za kvalitetno prezračevanje prostora po konkurenčni ceni!

Upravljanje:

Gumb za vklop / izklop + gumb za nadzor hitrosti. Električne kontakte obeh gumbov (vklop /izklop in nadzor hitrosti) lahko namestite tudi na steno. To enoto lahko povežete tudi s časovnikom.

Namestitev:

V primeru namestitev več enot je treba enote namestiti čim bolj drug od drugega. S tem se prezračuje celoten bivalni prostor, kar daje najučinkovitejši učinek prezračevalnega sistema. Ena enota pokriva pribl. 30 m² stanovanjske površine.

Sestava:

Izdelek je sestavljen iz glavne delovne enote s stenskim spojem, ki je nameščen v prostoru, vdolbljene cevi s keramičnim izmenjevalcem in filtri, zunanjega transporterja s stenskim spojem.

Funkcija:

Regenerator je mogoče namestiti v domačih ter tudi na javnih prostorih. Izdelek je opremljen s keramičnim izmenjevalnikom toplote, ki akumulira toploto med odvajanjem zraka iz prostora, medtem ko naprava med sproščanjem zraka od zunaj prenese toploto, shranjeno v izmenjevalniku, na vhodni zrak. Izdelek je treba namestiti na steno. Cev, znotraj katere je nameščen keramični izmenjevalec, je opremljena za stene z debelino največ 400/500 mm͖ cev se lahko skrajša na najmanj 250 mm.