O nas

Naša zgodba se je začela oblikovati dobro desetletje nazaj, ko smo se kot eni izmed prvih uvoznikov in distributerjev kakovostnih IR grelnih panel in grelnih sistemov, seznanili z resničnimi potrebami naročnikov. Skozi čas se je poslanstvo podjetja oblikovalo v pomoč naročnikom pri izbiri najboljšega možnega ponudnika ogrevalnih sistemov

Podjetje GATOM d.o.o. ne zagovarja enega in edinega ponudnika ogrevalnih sistemov, pač pa na dejanske, realne potrebe, zmožnosti in zahteve naročnika, s svojimi bogatimi izkušnjami in širokim znanjem na področju energetike ter energetskega trga, izbere ter ponudi najbolj primernega ponudnika omenjenih izdelkov.

V podjetju GATOM se zavedamo, da gre pri izbiri ogrevalnih sistemov za dolgoročne in natančno preučene investicije, ki bodo še dolgo izpolnjevale svoj namen. Zato ponujamo različne ponudnike ogrevalnih sistemov, različne kakovosti in različnega cenovnega razreda, saj lahko le tako kar najbolje ustrežemo vsem vašim specifičnim zahtevam.

Direktor Tomaž Mežnarič

Naša ekipa

TOMAŽ MEŽNARIČ

tomaz.meznaric@gatom.eu
030 679 722
Prodajni svetovalec

ANDRAŽ MRZLIKAR

andraz.mrzlikar@gmail.com
030 616 641
Vodja marketinga

ALJAŽ ŽIBERNA

aljazziberna@yahoo.com
068 143 860
Vodja kakovosti

Odlikuje nas

ZADOVOLJSTVO STRANK

Števila in reference povedo vse. Več kot 98% naših kupcev je zadovoljnih in nas priporočajo prijateljem, znancem in sosedom.

CENOVNO UGODNO

Smo direktni uvoznik produktov večjih količin direktno od proizvajalca in kupujemo brez posrednikov,to nas naredi konkurenčne in ne dvigujemo cen.

100% GARANCIJA

V naše produkte vlagamo veliko pozornosti in jih izbiramo skrbno. Določeni produkti v ponudbi so razviti z našo pomočjo na podlagi dolgoletnih izkušenj.

HITRI DOBAVNI ROKI

Vsi produkti so v veliki meri na zalogi in jih dostavimo v 3. delovnih dneh. V primeru osebnega prevzema je le-ta lahko še isti dan po oddaji naročila.