Iščete učinkovit in ugoden ogrevalni sistem?

Ogrevanje z IR paneli pomeni nižje stroške in optimalno vlažnost zraka, zato ima ogrevanje z IR paneli tudi izjemno pozitiven vpliv na dihala. V ponudbi vas čakajo najboljši paneli. Montaža je zelo enostavna, kar je še ena izmed mnogih prednosti, ki jih ponuja ogrevanje z IR paneli.

Montaža zajema le nekaj korakov – In že kmalu boste lahko uživali v zdravem in poceni ogrevanju, za kar bodo poskrbeli najboljši IR paneli na tržišču! Lahko jih uporabljate v lesenih hišah ali pa v najbolj vlažnih kopalnicah. Ker so tanki, izjemno lahki in predvsem estetski, jih lahko kot sliko pritrdite na steno ali strop v katerem koli prostoru. Z njimi lahko pozimi samostojno ogrevate, v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, pa prostorom le dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks, itd.

IR paneli za industrijo

Je cenovno ugoden način ogrevanja ali dogrevanja večjih in velikih prostorov kot so večji poslovni objekti, industrijski objekti, telovadnice, skladišča različnih namembnosti. Enostavno se jih namesti pod strop ali pa se jih s priloženim nosilcem montira na stene objektov.

Naša ponudba različnih dimenzij in različnih moči IR panelov omogočajo visoko prilagodljivost vašim zahtevam. IR paneli za industrijo so učinkovita investicija, ki se tako splača kot obrestuje

IR paneli za gostinske lokale

Visoko temperaturni sevalni grelci fokusirajo vso svojo toploto na eno središčno točko, kar ustvari efekt, da so odlična rešitev za ogrevanje tako delno kot povsem odprtih prostorov.

Istočasno pa se zaradi svoje varčnosti, saj ne ogrevajo nepotrebnega zraka, odnesejo kot učinkovita ogrevalna rešitev za odprte in zaprte terase (od gostinskih lokalov do zasebnih teras), hotele, delavnice, skladišča, športnih dvoran, cerkva… Koncentrirani kratkovalovni IR žarki natančno ogrevajo točno določena območja, ki jih izberete.

Več kot uporabna, pa so tudi za ogrevanje določenih delovnih mest (npr. delavnice) in tako ustvarijo največje ekonomske prihranke.

IR ogrevanje za cerkvene objekte

Pošljite nam povpraševanje in pridobite najboljšo ponudbo za ogrevanje verskih objektov z uporabo IR grelnih panelov.

Dom in pisarna

Preverite ponudbo najboljših IR panelov za ogrevanje vašega doma in pisarne

Industrijski objekti

Preverite ponudbo najboljših IR panelov za ogrevanje industrijskih objektov

Gostinski lokali

Preverite ponudbo najboljših IR panelov za ogrevanje gostinskih lokalov

Verski objekti

Preverite ponudbo IR panelov namenjenih ogrevanju verskih objektov