Industrijski IR grelni paneli

Je cenovno ugoden način ogrevanja ali dogrevanja večjih in velikih prostorov kot so večji poslovni objekti, industrijski objekti, telovadnice, skladišča različnih namembnosti. Enostavno se jih namesti pod strop ali pa se jih s priloženim nosilcem montira na stene objektov.

Naša ponudba različnih dimenzij in različnih moči IR panelov omogočajo visoko prilagodljivost vašim zahtevam. IR paneli za industrijo so učinkovita investicija, ki se tako splača kot obrestuje

Nudimo vam profesionalno montažo. Za več informacij nas kontaktirajte.

Industrijski panel Ekowerm S+

Industrijski IR paneli Ekowerm S+ so izdelani v EU iz kakovostnih materialov in so primerni za ogrevanje proizvodnih hal, skladišč, cerkev, gostiln, restavracij in vseh prostorov z nad standardno višino stropov. IR panele je priporočljivo namestiti pod strop z jekleno vrvjo ali verigo na višino med 3,5m do 10m, odvisno od moči panelov ali na steno z nosilci. Naša strokovna montaža in izkušnje vam zagotovijo prijetno toploto in prihranke pri ogrevanju.

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-3

Industrijski IR panel Ekowerm S+ je v celoti izdelan v EU

Industrijski IR panel Ekowerm S+ je izdelan iz kakovostnih materialov in je primeren za ogrevanje proizvodnih hal, skladišč, cerkev, gostiln, restavracij in vseh prostorov z nadstandardno višino stropov. Naša strokovna montaža in izkušnje vam zagotavljajo prijetno toploto in prihranke pri ogrevanju.

Industrijski IR panel Ekowerm S+ ima zaščito pred prahom in vodno prho

Zaradi tovrstne zaščite je uporaba IR panela Ekowerm povsem varna v vseh pogojih. Industrijski IR panel ne oddaja svetlobe, zato je tudi primeren za arhitekturne prostore, kjer bi bila svetloba moteča.
IR panel Ekowerm oddaja svojo toploto v srednjem dolgovalovnem infrardečem spektru in ne povzroča segrevanja zraka. Omogoča natančno in enakomerno razporeditev toplote.

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-4
industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-2

Nosilci za nastavljivi kot delovanja 90°

Nosilci omogočajo nastavitev različnih kotov ogrevanja do 90°. IR paneli Ekowerm S+ omogočajo čisto toploto brez vonja, šuma in kondenzacije. Prav tako ne povzročajo kroženja prahu, kar je še posebej primerno za alergike. Primerni so za stensko ali stropno montažo.

Tehnične specifikacije

Industrijski IR grelni paneli