INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+2400W

Visoko temperaturni sevalni paneli EKOWERM so namenjeni predvsem za ogrevanje industrijskih objektov, skladišč, delavnic, športnih dvoran,telovadnic…
Paneli se lahko namestijo pod strop z jekleno vrvjo ali verigo na višino med 3,5 m do 10 m, odvisno od moči panelov, ali na steno z priloženimi nosilci.

450,00 

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Za več informacij nas pokličite na + 386 (0)30 679 722

Industrijski IR paneli Ekowerm S+ so izdelani v EU iz kakovostnih materialov in so primerni za ogrevanje proizvodnih hal, skladišč, cerkev, gostiln, restavracij in vseh prostorov z nad standardno višino stropov. IR panele je priporočljivo namestiti pod strop z jekleno vrvjo ali verigo na višino med 3,5m do 10m, odvisno od moči panelov ali na steno z nosilci. Naša strokovna montaža in izkušnje vam zagotovijo prijetno toploto in prihranke pri ogrevanju.

 

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-3

 

INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+ JE V CELOTI IZDELAN V EU

Industrijski IR panel EKOWERM S+ je izdelan iz kakovostnih materialov in so primerni za ogrevanje proizvodnih hal, skladišč, cerkev, gostiln, restavracij in vseh prostorov z nad standardno višino stropov. Naša strokovna montaža in izkušnje vam zagotovijo prijetno toploto in prihranke pri ogrevanju.

 

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-4

 

INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+ IMA ZAŠČITO PRED PRAHOM IN VODNO PRHO

Zaradi tovrstne zaščite je uporaba IR panela EKOWERM povsem varna v vseh pogojih. Industrijski IR panel ne oddaja svetlobe, kar je primerno za arhitekturne prostore, kjer bi bila svetloba moteča.
IR panel EKOWERM oddaja svojo toploto v srednjem in dolgovalovnem infrardečem spektru in ne povzroča segrevanja zraka. Omogoča natančno in enakomerno porazdelitev toplote.

 

 

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-2

 

NOSILCI ZA NASTAVLJIVI KOT DELOVANJA 90°

Nosilci omogočajo nastavitev različnih kotov ogrevanja do 90°. IR paneli EKOWERM S+ omogočajo čisto toploto brez vonja , šuma in kondenzacije. Prav tako ne povzročajo kroženje prahu, kar je še posebej primerno za alergike. Primerni so za stensko ali stropno montažo.

TEHNIČNI PODATKI

 • Moč: 2400 W
 • Dimenzije: 1500 x 200 x 70
 • Teža: 10 kg
 • Primerni za vgradnjo v Knauf
 • Barva: črna
 • Napetost: 230 V
 • Zaščita IP 56 x 4
 • Certifikati: CE, ROHS, TUV
 • Namestitev: stenska ali stropna z nosilci

1 mnenje za INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+2400W

 1. Srečo R.

  Mi ogrevamo samo delavna mesta, saj cele proizvodne ni bilo smiselno ogreti, zaposleni so zadovoljni, vendar pa previdnost pri montaži. Ne montirajte jih direktno nad glavami zaposlenih, saj bo prevroče, vedno malo stran montirajte.
  LP
  Srečo.

Podaj mnenje