Reference podjetja Gatom so bogate, saj strmimo h kvaliteti, za katero lahko vedno stojimo. Danes na trgu obstaja veliko konkurence, ki smo ji z lahkoto kos, saj naš odnos do naročnika temelji na natančnosti, poštenosti in strokovnosti od začetka do konca storitve. Delujemo predvsem na slovenskem trgu, naši kupci so v veliki meri zasebniki, med drugim pa tudi podjetja.

Mnenja strank

Izredno smo bili zadovoljni z svetovanjem, glede nakupov panelov ter nad samo strokovnostjo g.Tomaža.
Z paneli smo zelo zadovoljni – sama montaža, ogrevanje in prihranek z tovrstnim ogrevanjem, so nas res navdušili.

Katarin Stanič / Kranj

Imeli smoogromno težav z plesnijo in vlago. Odločili smo se za IR grelne panele. Ob še nekaterih drugih ukrepih se je plesen zelo zmanjšala, v nekaterih prostorih celo popolnoma izginila.Prav tako moram pohvaliti celotno ekipo od svetovanja do kvalitetne montaže.

Drago Kranjc / Tuhinj

Že nekaj časa sem se odločal o spremembi ogrevanja neizoliranega stanovanja v hiši. Moram priznati, da sem se že skoraj takoj vedel ,da je to tisto kar iščem. In tudi, ko sem se zanimal pri drugih ponudnikih, vedno se je tehtnica gibala na stran podjetja GATOM – vse od cene, pristopa, strokovnega svetovanja in hitre ter strokovne realizacija montaže.

Erik Jarc / Ljubljana

Odlično svetovanje, hitra in strokovna izvedba dela, konkurenčna cena.

Tjaša Zorko / Bovec

Celotna storitev je bila profesionalno opravljena.

Nadja Marusa Hren S.P. / Mizarstvo vič

Gospod Tomaž je bil zelo prijazen in odziven, s panelom in montažo sem zelo zadovoljna.

Anja Pirc / Ljubljana

Rad bi vam samo povedal, da sem z montažo zelo zadovoljen, monterja sta vse opravila super in oba zelo prijazna….vsekakor če bo kdo potreboval panel vas bom priporočal in tudi sam v prihodnje se bom še obrnil na vas.

Matic Šoba / Žalec

Pozdravljeni! Montirani IR PANEL deluje odlično. Zahvaljujeva se vam za hitro montažo in pridne in prijetne monterje. Vse pohvale. Hvala. Če se bova odločila še za kakšnega, se oglasiva.

Nuša Merlak / Log pri Brezovici

Sporočam, da je bila montaža uspešno izvedena. Fanta sta bila profesionalna in sta se res trudila, da smo poiskali najboljše rešitve, tako da je bilo podometne montaže vse skupaj 20 cm. Zaenkrat paneli delujejo brez problemov in tudi ko je temperatura ponoči zunaj padla na -16 C, je bilo v apartmaju dovolj toplo.
Hvala za dobavo in strokovno montažo in lepe pozdrave.

Damjana Sekernik / Pohorje

Damjana Rozman / Radovljica

Že nekaj časa sem se odločala o spremembi ogrevanja neizoliranega stanovanja v hiši.Moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja GATOM – vse od cene, pristopa, hitrega posredovanja in hitrosti same realizacije montaže. Za samo primerjavo stroškov ogrevanja med prejšnjim načinom (ogrevanje sobe z oljnim radiatorjem in kaloriferjem in v hudi zimi tudi s kurilnim oljem), bom morala počakati, da mine letošnja kurilna sezona. Eno pa ste me zagotovo prepričali in sem tudi sigurna, tudi če stroški ne bodo bistveno nižji, bo pa stanovanje zares toplo. Kar je bil tudi moj cilj. ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE. To so bile tudi moje sanje in vi GATOM, ste mi to uresničili.