Reference

Reference podjetja Gatom so bogate, saj strmimo h kvaliteti, za katero vedno stojimo. Danes na trgu obstaja veliko konkurence, ki smo ji z lahkoto kos, saj naš odnos do naročnika temelji na natančnosti, poštenosti in strokovnosti od začetka do konca storitve. Delujemo predvsem na slovenskem trgu, naši kupci so v veliki meri zasebniki, med drugim pa tudi podjetja.

ir-paneli-50
ir-paneli-16
IR-industrijski-paneli-2
ir-paneli
ir-paneli-industrijski-1
ir-paneli-29
ir-paneli-28

Potrebujete pomoč? Obrnite se na nas!

Kaj mislijo drugi o nas?

Damjana Rozman

Moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer
razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja GATOM – vse od cene, pristopa, hitrega posredovanja in hitrosti same realizacije montaže.
ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE. To so bile tudi moje sanje in vi GATOM, ste mi to uresničili.

Damjana Rozman
Bovec

David in Lea Novak

Moram reči, da sem zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Z vsem … komunikacijo,
odzivnostjo in svetovanjem, na podlagi katerega sem se odločil za nakup panelov pri vas. Posebej bi rad pohvalil tudi monterja, ki sta bila super! Zelo sta se potrudila, narejeno je zelo lepo.

David in Lea Novak Hartner
Ljubljana

Tjaša Zorko

Odlično svetovanje, hitra in strokovna izvedba dela, konkurenčna cena.

Tjaša Zorko
Bovec

Lea in David Novak Hartner

Kot dogovorjeno,
S storitvijo sva izjemno zadovoljna od začetka, sam odnos, strokovno svetovanje, komunikacija naju je prepričala v nakup pri vas. Posebej bi pohvalila monterja, saj sta panele namestila hitro, natančno, lepo.

Sedaj, ko gremo proti koncu ogrevalne sezone veva, da sva se odločila pravilno. Tako toplo nismo imeli nikoli prej, ko smo še ogrevali z radiatorji, prostor je ogret hitro, strošek je za enkrat približno eno tretjino nižji, s tem da ni potrebe po raznih kaloriferjih v kopalnici. Opazno bolj suhe so tudi stene, ki so bile prej problematične.

Vas priporočava vsakemu, ki se zanima za ir ogrevanje.

Lea in David Novak Hartner
Ljubljana

Matic Šoba

Rad bi vam samo povedal, da sem z montažo zelo zadovoljen, monterja sta vse
opravila super in oba zelo prijazna….vsekakor če bo kdo potreboval panel vas bom priporočal in tudi sam v prihodnje se bom še obrnil na vas.

Matic Šoba
Žalec