Akcija!

Ob nakupu kateregakoli IR grelnega panela vam podarimo WiFi termostat v vrednosti 49,90€!

IR grelni panel Ekowerm

10 let garancije

100% proizvedeno v EU

Do 60% nižji stroški ogrevanja

Prednja stran iz bele prašno barvane kovine

Termo izolacijska prevleka zniža temperaturo hrbtne strani do                70%

Življenska doba 30 let in več

Uporaba za vse vrste prostorov

Tehnične specifikacije

Serija IR panelov Ekowerm je najboljša izvedba IR panelov brez okvirja in je v celoti izdelan v EU. Nudi kar 10 let garancije in 30 let življenske dobe. Serija panelov Ekowerm je izdelana iz gladke kovinske površine barvane z gladkim peskom. V skladu s standardom je najvišja možna temperatura, ki jo doseže sprednja stran 105°C. Inovativni grelni element lahko doseže visoke temperature ob zelo nizki porabi energije. Naši posebni materiali zagotavljajo povesem enakomerno razporeditev temperature.

Odlikuje ga še ena izjemna lastnost in to je postopno zniževanje električne energije pri zviševanju temperature grelne povrišine. Panel ima na hrbtni strani 10mm izolacije, kar pomeni, da dodatna izolacijska prevleka zmanjša izgube kar do 65%. Vsekakor je to izbira za ljudi, ki ljubijo izjemno kakovost in trajnost.

Damjana Rozman

Moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer
razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja GATOM – vse od cene, pristopa, hitrega posredovanja in hitrosti same realizacije montaže.
ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE. To so bile tudi moje sanje in vi GATOM, ste mi to uresničili.

Damjana Rozman
Bovec

David in Lea Novak

Moram reči, da sem zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Z vsem … komunikacijo,
odzivnostjo in svetovanjem, na podlagi katerega sem se odločil za nakup panelov pri vas. Posebej bi rad pohvalil tudi monterja, ki sta bila super! Zelo sta se potrudila, narejeno je zelo lepo.

David in Lea Novak Hartner
Ljubljana

Tjaša Zorko

Odlično svetovanje, hitra in strokovna izvedba dela, konkurenčna cena.

Tjaša Zorko
Bovec

Lea in David Novak Hartner

Kot dogovorjeno,
S storitvijo sva izjemno zadovoljna od začetka, sam odnos, strokovno svetovanje, komunikacija naju je prepričala v nakup pri vas. Posebej bi pohvalila monterja, saj sta panele namestila hitro, natančno, lepo.

Sedaj, ko gremo proti koncu ogrevalne sezone veva, da sva se odločila pravilno. Tako toplo nismo imeli nikoli prej, ko smo še ogrevali z radiatorji, prostor je ogret hitro, strošek je za enkrat približno eno tretjino nižji, s tem da ni potrebe po raznih kaloriferjih v kopalnici. Opazno bolj suhe so tudi stene, ki so bile prej problematične.

Vas priporočava vsakemu, ki se zanima za ir ogrevanje.

Lea in David Novak Hartner
Ljubljana

Matic Šoba

Rad bi vam samo povedal, da sem z montažo zelo zadovoljen, monterja sta vse
opravila super in oba zelo prijazna….vsekakor če bo kdo potreboval panel vas bom priporočal in tudi sam v prihodnje se bom še obrnil na vas.

Matic Šoba
Žalec

IR grelni panel Ekowerm 950W

419

239,90€

IR grelni panel Ekowerm 750W

349,90

229,90€

IR grelni panel Ekowerm 550W

319,90

219,90€

IR grelni panel Ekowerm 350W

249

200,90€

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Nudimo vam profesionalno montažo. Za več informacij nas kontaktirajte.

Ir grelni panel Light

5 let garancije

Izjemno lahki paneli

Najnaprednejši grelni element

Opremljen s certifikati CE, TUV, ROHS, GS

Omogoča takojšen efekt ogrevanja

Življenska doba 30 let in več

Uporaba za vse vrste prostorov

Tehnične specifikacije

IR panel Light s termostatom

IR panel LIGHT je izredno lahek panel s tovarniško vgrajenim termostatom. Zaradi teh dveh lastnosti je montaža IR panela enostavna in ne zahteva profesionalnega znanja. Opremljen je z daljinskim upravljalnikom, ki omogoča nastavitev temperature, ter nastavitev poljubnih časovnih intervalov. Je okolju prijazen in varčen z energijo – infrardeča grelna plošča se segreva kot sončna svetloba. brez izpustov CO2 in v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi prihrani do 60 % stroškov ogrevanja. Vgrajeno ima omejitev segrevanja grelne površine med 75 °C do 95 °C in ustreza varnostnim standardom (CE, TUV, GS).

IR panel light s termostatom IR 1100

IR panel light s termostatom IR 900

Tehnične specifikacije

IR panel Light

IR panel LIGHT je najnaprednejši IR panel na trgu z naprednim grelnim elementom in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Prostor ogreje v le nekaj minutah. IR panel LIGHT je izdelan iz Aluminija in je med najlažjimi na trgu, tako, da je iz vidika varnosti pametna odločitev za nakup. Je okolju prijazen in varčen z energijo – infrardeča grelna plošča se segreva kot sončna svetloba, brez izpustov CO2 in v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi prihrani do 65 % stroškov ogrevanja. Vgrajeno ima omejitev segrevanja grelne površine med 75 °C do 95 °C in ustreza varnostnim standardom (CE, TUV,ROHS, GS). Modeli IRS so primerni le za stropno montažo, IR pa le za stensko montažo.

IR panel Light IR
900

330,90

240,90€

IR panel Light IR 1100

340,90

269,90€

IR panel Light IRS 800

320,90

240,90€

IR panel Light IRS 550

290,90

230,90€

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Nudimo vam profesionalno montažo. Za več informacij nas kontaktirajte.

IR grelni panel LED MIRROR

Visoka učinkovitost

Vgrajena LED razsvetljava

Eleganten diazjn brez okvirja

Možna uporaba brez termostata

40% prihranek pri stroških ogrevanja

Inovativni grelni element s tehnologijo karbonskih kristalov

dom in pisarna

Tehnične specifikacije

IR panel MIRROR se najpogosteje uporablja v kopalnicah, primeren pa je tudi za ogrevanje drugih bivalnih prostorov. Panel omogoča vklop z ali brez termostata, saj ima tovarniško vgrajeno vklopno funkcijo. Za nadzor temperature in časovnih intervalov se priporoča uporaba termostata. Je izjemno elegantnega videza z debelino samo 2,3 cm. Sprednji material je kaljeno ogledalo ki je lepo oblikovano in izjemno funkcionalno. Za ogledalom je vgrajena LED razsvetljava z ločenim vklopom in izklopom. Grelni panel ima dvojni učinek, poleg tega, da z njim ogrevamo prostor tudi preprečujemo rosenje.
Z njim lahko zmanjšamo kroženje zraka in tako pripomoremo k vzdrževanju čistega okolja brez prahu. Grelec z infrardečim ogledalom je zasnovan tako, da zagotavlja učinkovit, udoben in zdrav ogrevalni sistem za vse domače in komercialne uporabnike. Grelnik je primeren le za stensko montažo.

Zdenko

Priporočam nakup!

Zdenko
Ljubljana

Sandi J.

Priporočam!

Sandi J.
Ljubljana

IR grelni panel LED MIRROR 450W

490,90

359,90€

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Nudimo vam profesionalno montažo. Za več informacij nas kontaktirajte.

IR grelni panel GLASS

Modern dizajn brez okvirja

Zelo tanek

Površina plošče iz kaljenega stekla

Učinkovita uporaba v hodniku ali kopalnici

Snemljivo držalo za brisače

Tehnične specifikacije

IR panel GLASS ima preprosto in elegantno obliko. Je zelo tanek – v debelino meri le 1,2cm. Površina grelnika je sestavljena iz 6 mm kaljenega stekla. Zagotavlja učinkovit, udoben in zdrav način ogrevanja. Grelni panel ima dvojni učinek, poleg tega, da z njim ogrevamo prostor tudi preprečujemo rosenje. Z njim lahko zmanjšamo kroženje zraka in tako pripomoremo k vzdrževanju čistega okolja brez prahu.
Najpogosteje se uporablja v kopalnicah, primeren pa je tudi za ogrevanje drugih bivalnih prostorov. Grelniku je priloženo snemljivo držalo za brisače. Primeren le za stensko montažo.

IR grelni panel GLASS 580W

490,90

249,90€

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Nudimo vam profesionalno montažo. Za več informacij nas kontaktirajte.