IR grelni paneli za dom in pisarno

Ogrevanje z IR paneli pomeni nižje stroške in optimalno vlažnost zraka, zato ima ogrevanje z IR paneli tudi izjemno pozitiven vpliv na dihala. V ponudbi vas čakajo najboljši paneli. Montaža je zelo enostavna, kar je še ena izmed mnogih prednosti, ki jih ponuja ogrevanje z IR paneli.

Montaža zajema le nekaj korakov – In že kmalu boste lahko uživali v zdravem in poceni ogrevanju, za kar bodo poskrbeli najboljši IR paneli na tržišču! Lahko jih uporabljate v lesenih hišah ali pa v najbolj vlažnih kopalnicah. Ker so tanki, izjemno lahki in predvsem estetski, jih lahko kot sliko pritrdite na steno ali strop v katerem koli prostoru. Z njimi lahko pozimi samostojno ogrevate, v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, pa prostorom le dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks, itd.

Nudimo vam profesionalno montažo. Za več informacij nas kontaktirajte.

IR grelni panel Ekowerm

15 let garancije

100% proizvedeno v EU

Do 60% nižji stroški ogrevanja

Prednja stran iz bele prašno barvane kovine

Termo izolacijska prevleka zniža temperaturo hrbtne strani do                70%

Življenjska doba 30 let in več

Uporaba za vse vrste prostorov

Možnost poslikave

Serija IR panelov Ekowerm je najboljša izvedba IR panelov brez okvirja in je v celoti izdelan v EU. Nudi kar 10 let garancije in 30 let življenske dobe. Serija panelov Ekowerm je izdelana iz gladke kovinske površine barvane z gladkim peskom. V skladu s standardom je najvišja možna temperatura, ki jo doseže sprednja stran 105°C. Inovativni grelni element lahko doseže visoke temperature ob zelo nizki porabi energije. Naši posebni materiali zagotavljajo povesem enakomerno razporeditev temperature.

Odlikuje ga še ena izjemna lastnost in to je postopno zniževanje električne energije pri zviševanju temperature grelne površine. Panel ima na hrbtni strani 10mm izolacije, kar pomeni, da dodatna izolacijska prevleka zmanjša izgube kar do 65%. Vsekakor je to izbira za ljudi, ki ljubijo izjemno kakovost in trajnost.

IR grelni panel Light

5 let garancije

Izjemno lahki paneli

Najnaprednejši grelni element

Opremljen s certifikati CE, TUV, ROHS, GS

Omogoča takojšen efekt ogrevanja

Življenska doba 30 let in več

Uporaba za vse vrste prostorov

IR panel LIGHT je najnaprednejši IR panel na trgu z naprednim grelnim elementom in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Prostor ogreje v le nekaj minutah. IR panel LIGHT je izdelan iz Aluminija in je med najlažjimi na trgu, tako, da je iz vidika varnosti pametna odločitev za nakup. Je okolju prijazen in varčen z energijo – infrardeča grelna plošča se segreva kot sončna svetloba, brez izpustov CO2 in v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi prihrani do 65 % stroškov ogrevanja. Vgrajeno ima omejitev segrevanja grelne površine med 75 °C do 95 °C in ustreza varnostnim standardom (CE, TUV,ROHS, GS). Modeli IRS so primerni le za stropno montažo, IR pa le za stensko montažo.

IR grelni panel LED Mirror

Visoka učinkovitost

Vgrajena LED razsvetljava

Eleganten diazjn brez okvirja

Možna uporaba brez termostata

40% prihranek pri stroških ogrevanja

Inovativni grelni element s tehnologijo karbonskih kristalov

IR grelni panel MIRROR z LED osvetlitvijo se najpogosteje uporablja v kopalnicah in kopališčih,  nepogrešljiv pa je tudi pri ogrevanju vseh ostalih bivalnih prostorov. IR panel ogledalo je izjemnega elegantnega videza z debelino samo 2 cm, z uporabo ogledala, ki greje, pa poleg tega, da ogrevamo tudi preprečujemo rosenje. Ogledalo ima tovarnišo vgrajeno LED osvetlitev.

IR grelni panel Glass

Modern dizajn brez okvirja

Zelo tanek

Površina plošče iz kaljenega stekla

Učinkovita uporaba v hodniku ali kopalnici

Snemljivo držalo za brisače

IR panel GLASS ima preprosto in elegantno obliko. Je zelo tanek – v debelino meri le 1,2cm. Površina grelnika je sestavljena iz 6 mm kaljenega stekla. Zagotavlja učinkovit, udoben in zdrav način ogrevanja. Grelni panel ima dvojni učinek, poleg tega, da z njim ogrevamo prostor tudi preprečujemo rosenje. Z njim lahko zmanjšamo kroženje zraka in tako pripomoremo k vzdrževanju čistega okolja brez prahu.
Najpogosteje se uporablja v kopalnicah, primeren pa je tudi za ogrevanje drugih bivalnih prostorov. Grelniku je priloženo snemljivo držalo za brisače. Primeren le za stensko montažo.

IR grelni paneli za dom in pisarno

IR panel light s termostatom IR 1100

IR panel light s termostatom IR 900