IR GRELNI PANEL EKOWERM 950W

IR panel EKOWERM je najboljša izbira za zahtevne kupce, kateri cenijo KAKOVOST, ESTETIKO in TRAJNOST. IR panel EKOWERM  z inovativnim grelnim elementom je v celoti izdelani v EU in nudi kar 15-letno garancijo in 30 let življenjske dobe.  IR panel EKOWERM je NAJNAPREDNEJŠI in stilsko dovršen panel BREZ OKVIRJA z belo prašno barvano kovino, ki ga lahko namestite na steno ali strop v katerem koli prostoru, kjer bo povsem neopazen.

15 let garancije

100% proizvedeno v EU

Do 60% nižji stroški ogrevanja

Prednja stran iz bele prašno barvane kovine

Termo izolacijska prevleka zniža temperaturo hrbtne strani do 70%

Življenjska doba 30 let in več

Uporaba za vse vrste prostorov

Možnost poslikave

 

 

 

290,90 

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Za več informacij nas pokličite na + 386 (0)30 679 722

Serija IR panelov Ekowerm je najboljša izvedba IR panelov brez okvirja in je v celoti izdelan v EU. Nudi kar 15 let garancije in 30 let življenjske dobe. IR panel Ekowerm je izdelan iz gladke kovinske površine barvane z gladkim peskom. V skladu s standardom je najvišja možna temperatura, ki jo doseže sprednja stran 105°C. Inovativni grelni element narejen iz Nikelj Croma lahko doseže visoke temperature ob zelo nizki porabi energije. Naši posebni materiali zagotavljajo povesem enakomerno razporeditev temperature.

Odlikuje ga še ena izjemna lastnost in to je postopno zniževanje električne energije pri zviševanju temperature grelne površine. Panel ima na hrbtni strani 10mm izolacije, kar pomeni, da dodatna izolacijska prevleka zmanjša izgube kar do 65%. Vsekakor je to izbira za ljudi, ki ljubijo izjemno kakovost in trajnost.

UGODNO IN ZDRAVO OGREVANJE Z NAJNAPREDNEJŠIMI IR PANELI

Najnaprednejši in stilsko dovršeni IR paneli EKOWERM z gladko, belo prašno barvano kovinsko površino, ki jih lahko namestite na steno ali strop v katerem koli prostoru, kjer bodo povsem neopazni.

IZREDNA UČINKOVITOST

Pomembna prednost izdelkov serije EKOWERM, ki se ponašajo z izredno učinkovitostjo je tudi nižja temperatura hrbtne strani panela. 10 mm debela izolacijska prevleka na hrbtni strani tega infrardečega grelnega panela zagotavlja kar najnižje izgube toplote in enakomerno porazdeljeno ustvarjanje toplote prek grelne površine. Ta izolacijska prevleka zniža temperaturo hrbtne strani tudi do 70 %.

TEHNIČNI PODATKI

 • Moč: 950W
 • Ogreva prostor velikosti do 16m²
 • Dimenzije: 115 x 75 x 3cm
 • Teža: 12 kg
 • Barva: bela brez okvirja
 • 5 varnostnih senzorjev proti pregrevanju
 • Kabel z vtičem (2 metra)
 • Zaščita IP 56, IP 44
 • Certifikati: CE, ROHS, TUV, GS
 • Namestitev: stenska ali stropna
 • Garancija: 15 – let

4 mnenja za IR GRELNI PANEL EKOWERM 950W

 1. DAMJANA ROZMAN

  Moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer
  razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja GATOM – vse od cene, pristopa, hitrega posredovanja in hitrosti same realizacije montaže.
  ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE. To so bile tudi moje sanje in vi GATOM, ste mi to uresničili.

  Damjana Rozman (RADOVLJICA)

 2. David&Lea Novak Hartner

  Moram reči, da sem zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Z vsem … komunikacijo,
  odzivnostjo in svetovanjem, na podlagi katerega sem se odločil za nakup panelov pri vas. Posebej bi rad pohvalil tudi monterja, ki sta bila super! Zelo sta se potrudila, narejeno je zelo lepo.

  David&Lea Novak Hartner

 3. Milan Z.

  Nabavil ta IR panel, sicer samo enega, montaža je enostavna, saj je zraven priložen nosilec, deluje pa brezhibno in oddaja prijetno toploto, sicer jaz bi moral vztei 2 manjša, saj imam prostor prevelik in zelo slabo izoliran, tako, da ko bodo finance nabavim še enega.

 4. Tomaž P.

  Estetski model narejen iz enega kosa, kompakten. Sosed ima ene panele ko jih v roke vzameš skoraj razapade, ta model je pa res čvrst in eleganten.

Podaj mnenje