IR GRELNI PANEL EKOWERM 750W

IR paneli EKOWERM so najboljša izbira za zahtevne kupce, kateri cenijo KAKOVOST, ESTETIKO in TRAJNOST. IR panel EKOWERM  z inovativnim grelnim elementom je v celoti izdelani v EU in nudi kar 15-letno garancijo in 30 let življenjske dobe. IR panel EKOWERM je NAJNAPREDNEJŠI in stilsko dovršen panel BREZ OKVIRJA z belo prašno barvano kovino, ki ga lahko namestite na steno ali strop v katerem koli prostoru, kjer bo povsem neopazen.

15 let garancije

100% proizvedeno v EU

Do 60% nižji stroški ogrevanja

Prednja stran iz bele prašno barvane kovine

Termo izolacijska prevleka zniža temperaturo hrbtne strani do 70%

Življenjska doba 30 let in več

Uporaba za vse vrste prostorov

Možnost poslikave

269,90 

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Za več informacij nas pokličite na + 386 (0)30 679 722

Serija IR panelov Ekowerm je najboljša izvedba IR panelov brez okvirja in je v celoti izdelan v EU. Nudi kar 15 let garancije in 30 let življenjske dobe. IR panel Ekowerm je izdelan iz gladke kovinske površine barvane z gladkim peskom. V skladu s standardom je najvišja možna temperatura, ki jo doseže sprednja stran 105°C. Inovativni grelni element narejen iz Nikelj Croma lahko doseže visoke temperature ob zelo nizki porabi energije. Naši posebni materiali zagotavljajo povesem enakomerno razporeditev temperature.

Odlikuje ga še ena izjemna lastnost in to je postopno zniževanje električne energije pri zviševanju temperature grelne površine. Panel ima na hrbtni strani 10mm izolacije, kar pomeni, da dodatna izolacijska prevleka zmanjša izgube kar do 65%. Vsekakor je to izbira za ljudi, ki ljubijo izjemno kakovost in trajnost.

UGODNO IN ZDRAVO OGREVANJE Z NAJNAPREDNEJŠIMI IR PANELI

Najnaprednejši in stilsko dovršen IR panel EKOWERM z gladko, belo prašno barvano kovinsko površino, ki ga lahko namestite na steno ali strop v katerem koli prostoru, kjer bo povsem neopazen.

IZREDNA UČINKOVITOST

Pomembna prednost izdelkov serije EKOWERM, ki se ponašajo z izredno učinkovitostjo je tudi nižja temperatura hrbtne strani panela. 10 mm debela izolacijska prevleka na hrbtni strani tega infrardečega grelnega panela zagotavlja kar najnižje izgube toplote in enakomerno porazdeljeno ustvarjanje toplote prek grelne površine. Ta izolacijska prevleka zniža temperaturo hrbtne strani tudi do 70 %.

TEHNIČNI PODATKI

 • Moč: 750W
 • Ogreva prostor velikosti do 14m²
 • Dimenzije: 115 x 60 x 3cm
 • Teža: 10 kg
 • Barva: bela brez okvirja
 • 5 varnostnih senzorjev proti pregrevanju
 • Kabel z vtičem (2 metra)
 • Zaščita IP 56, IP 44
 • Certifikati: CE, ROHS, TUV, GS
 • Namestitev: stenska ali stropna
 • Garancija: 15 – let

3 mnenja za IR GRELNI PANEL EKOWERM 750W

 1. David&Lea Novak Hartner

  Moram reči, da sem zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Z vsem … komunikacijo,
  odzivnostjo in svetovanjem, na podlagi katerega sem se odločil za nakup panelov pri vas. Posebej bi rad pohvalil tudi monterja, ki sta bila super! Zelo sta se potrudila, narejeno je zelo lepo.

  David&Lea Novak Hartner

 2. Dejan V.

  Zelo pozitiven nad ogrevanjem, kupil sem, ko je bil v akciji in je super IR panel.

 3. Jure K.

  Monterja sta delo opravil hitro in strokovno, sicer bom dokupil še enega, ker je malo premalo moči.

Podaj mnenje