IR paneli

Za učinkovito ogrevanje vaših prostorov

Ogrevanje z IR paneli pomeni nižje stroške in optimalno vlažnost zraka, zato ima ogrevanje z IR paneli tudi izjemno pozitiven vpliv na dihala. V ponudbi vas čakajo najboljši paneli. Montaža je zelo enostavna, kar je še ena izmed mnogih prednosti, ki jih ponuja ogrevanje z IR paneli. V nadaljevanju boste našli vse potrebne informacije, ki jih je dobro poznati, preden se dokončno odločite za nakup.

Povprašajte za ponudbo

Povprašajte za popolnoma brezplačno in neobvezujočo ponudbo še danes. Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše želje.

ir paneli

Kaj odlikuje naše podjetje?

ZADOVOLJSTVO STRANK

Števila in reference povedo vse. Več kot 98% naših kupcev je zadovoljnih in nas priporočajo prijateljem, znancem in sosedom.

CENOVNO UGODNO

Smo direktni uvoznik produktov večjih količin direktno od proizvajalca in kupujemo brez posrednikov,to nas naredi konkurenčne in ne dvigujemo cen.

100%
GARANCIJA

V naše produkte vlagamo veliko pozornosti in jih izbiramo skrbno. Določeni produkti v ponudbi so razviti z našo pomočjo na podlagi dolgoletnih izkušenj.

HITRI DOBAVNI ROKI

Vsi produkti so v veliki meri na zalogi in jih dostavimo v 3. delovnih dneh. V primeru osebnega prevzema je le-ta lahko še isti dan po oddaji naročila.

Zakaj izbrati IR panele?

Razmišljate o nakupu IR panelov? Pred nakupom lahko na tej spletni strani preverite nekaj glavnih prednosti, ki odlikujejo IR panele. Preverite, zakaj se izplača investirati vanje in kaj vse boste pridobili, če se odločite za nakup. Infrardeča grelna plošča vam zagotavlja zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zagotovo IR paneli spadajo med najbolj priljubljeno obliko ogrevanja ta hip.

IR paneli po ugodnih cenah

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Vedno poizkušamo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Vse o IR panelih

Infrardeča grelna plošča vam zagotavlja zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Grelni panel kar 99% električne energije pretvori v toplotno, kar pomeni nizek strošek ogrevanja. Toplota se zaradi akumulacije v stenah in predmetih zadrži v stanovanju dalj časa.

Brez stroškov vgradnje in vzdrževanja. Montaža grelne plošče je enostavna in ne zahteva razbijanja ter stroškov zidarskih del. Ne potrebuje niti dodatnega vzdrževanja ali servisiranja, tudi po več letih uporabe.

IR paneli pozitivno vplivajo na vaše zdravje, saj z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, ne izsušujejo zraka in pospešujejo krvni obtok. Z IR žarki posušijo vlago v stenah tako, da zrak ostane primerno vlažen in prijeten za dihanje.

IR plošče lahko uporabljate v lesenih hišah ali pa v najbolj vlažnih kopalnicah. Ker so IR paneli tanki, izjemno lahki in predvsem estetski, jih lahko kot sliko pritrdite na steno ali strop v katerem koli prostoru. Z njimi lahko pozimi samostojno ogrevate, v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, pa prostorom le dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks, itd.

IR paneli so varni za uporabo saj imajo pridobljene vse pomembnejše evropske certifikate: TUV GS, CE, RoHS, IP44 in IP56. V samem panelu se skrivajo integrirani temperaturni senzorji, ki preprečujejo morebitno pregrevanje. Panel ima priložene nosilce, na katerih se po končani montaži ne stika s steno ampak je od nje odmaknjen za 1 cm.

IR paneli so zahvaljujoč svojim pozitivnim lastnostim izjemni hišni pripomočki, primerni pa so za:

 • vse, ki želijo veliko prihraniti,
 • vse, ki želijo maksimalno izkoristiti ogrevalni sistem,
 • vse, ki si želijo znebiti vlage in plesni,
 • vse, ki trpijo zaradi bolezni dihal,
 • vse, ki želijo stanovanju dodati modni pridih,
 • vse, ki so v koraku s časom in tehnologijo
 • otroke in novorojenčke,
 • starejše osebe.

Montaža IR panelov ne bi mogla biti enostavnejša. Montaža poteka v treh preprostih korakih, ki si sledijo v logičnem zaporedju:

 • vsak panel ima priloženo šablono po kateri lahko enostavno izvrtate 4 luknje v steno ali strop.
 • privijačite priložene nosilce ter panel obesite kot sliko.
 • termostat vtaknete v vtičnico, panel pa vtaknete v termostat.

Pri IR-ogrevanju se stene segrevajo, saj infrardeči žarki prodrejo tudi več centimetrov globoko v steno. To stene izsušuje in nadležna črna plesen izgine iz kotov, zrak pa ostane primerno vlažen in prijeten za dihanje.

Glavna prednost panelov je, da vam pri sami inštalaciji ni treba posegati v samo stanovanje, zato v večini primerov ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve, pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj.

Za ogrevanje stanovanja ali hiše vsako leto porabimo velike vsote denarja. Z izbiro inovativnega, kakovostnega ogrevalnega sistema v obliki IR panelov lahko že letos privarčujete kar 60% letnega proračuna za ogrevanje! Se sprašujete, kako je to mogoče? IR grelni paneli so namreč sposobne pretvoriti 99% električne energije v toplotno energijo.

Ker so infrardeči valovi del sončne svetlobe, so popolnoma varni za uporabnika. Že desetletja se uporabljajo celo v zdravstvene namene, predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. Tudi v porodnišnicah so inkubatorji pogosto opremljeni z infrardečimi sistemi ogrevanja, da novorojenčkom vzdržujejo toploto.

Ogrevanje z IR paneli ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, ki se nabirajo v stanovanju. S tem lahko preprečimo ali omejimo alergije in bolezni! IR-paneli ne izsušujejo zraka, zato ne dražijo sluznice in dihalnih poti. To je izvrstno za starejše, otroke in dojenčke, ki so na to veliko bolj občutljivi. IR-žarki se kot toplotna terapija že vrsto let uporabljajo v zdravstvene namene. Z njimi se odpravljajo bolečine v mišicah, hrbtenici in sklepih. Zaradi toplote, ki prodre globoko v tkivo se izboljša fizično in psihično počutje. Toplotna IR-terapija pomaga izgubljati težo, saj s pospeševanjem presnovnih procesov vitalnih organov in žlez z notranjim izločanjem povzroči bistveno večje in hitrejše izgorevanje kalorij. Toplotna IR-terapija pospeši krvni obtok, pomaga pri zniževanju holesterola, izboljšuje imunski sistem in pomaga pri prehladih. Toplotna terapija vpliva na razstrupljanje telesa in čiščenje kože, kar pomaga pri odpravi aken.

 • Sprednja plošča: aluminij, bela pol mat
 • Okvir: aluminij, bela mat
 • Dolžina priključnega kabla: 2,5 m
 • Dosežena temperatura spredaj: 85°C – 95°C
 • Dosežena temperatura zadaj: 40°C
 • Varnost: 5 varnostnih senzorjev proti pregrevanju
 • Namestitev: stenska ali stropna
 • Certifikati: CE, ROHS, TUV GS, IP44, IP56
 • Življenjska doba: 30 let ali do 100.000 ur

Najnaprednejši IR paneli na tržišču. Tehnologija omogoča, da panel odda 99 % infrardečega toplotnega valovanja preko prednje strani. Primeren je za zidno ali stropno montažo. Integrirani nosilci na zadnji strani panela omogočajo horizontalno ali vertikalno montažo.

Kje lahko uporabite IR panele?

dom in pisarna

Dom in pisarna

IR paneli so primerni za uporabo tako v vašem domu, kot tudi v vaši pisarni.

Industrijski IR paneli

Ponujamo vam IR panele za industrijsko uporabo. Povprašajte za ponudbo.

Paneli za gostinske lokale

V kolikor potrebujete kvalitetne panele za gostinjski lokal, jih boste našli pri nas.

NAŠA PONUDBA

Preverite ponudbo naših izdelkov. V primeru kakršnihkoli nejasnosti, se lahko kadarkoli obrnete na nas s klikom na to POVEZAVO.

Akcija!
329,90  249,90 
Beri dalje
Akcija!
390,90  249,90 
Beri dalje
Akcija!
338,00  239,90 
Beri dalje

IR paneli po ugodnih cenah

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Vedno poizkušamo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Termostati za upravljanje z IR paneli

Vas zanima, kakšni termostati so vse na voljo za regulacijo toplote v vaših prostorih?

Pogosta vprašanja in odgovori

Test 1

Test sdgasdgads

Test 2

Test sdgasdgads

Test 3

Test sdgasdgads