Strokovnjaki na področju IR ogrevanja

IR PANELI

Ponudba najboljših proizvajalcev na trgu

IR paneli Ekowerm

IR panel EKOWERM je najboljša izbira za zahtevne kupce, kateri cenijo KAKOVOST, ESTETIKO in TRAJNOST.

IR panel EKOWERM  z inovativnim grelnim elementom je v celoti izdelani v EU in nudi kar 15-letno garancijo in 30 let življenjske dobe.  IR panel EKOWERM je NAJNAPREDNEJŠI in stilsko dovršen panel BREZ OKVIRJA z belo prašno barvano kovino, ki ga lahko namestite na steno ali strop v katerem koli prostoru, kjer bo povsem neopazen.

IR-PANEL-LIGHT-2

IR paneli Light

IR panel LIGHT je najnaprednejši IR panel na trgu, saj je izdelan iz aluminija in je med najlažjimi na trgu, kar je iz vidika varnosti pametna odločitev za nakup tega modela. IR paneli LIGHT so narejeni iz bele aluminijaste površine in  prašno lakiranega okvirja in so testirani z nemškimi standardi CE, TUV, ROHS. Grelec je iz napredne tehnologije karbonskih kristalov in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Primeren je za stensko ali stropno montažo. Namestitev je lahko horizontalna ali vertikalna. Zaščita IP 54 poskrbi, da ga lahko uporabljate tudi v vlažnih kopalnicah. IR panel zadržuje toploto, tako, da segreva prostor še nekaj časa po izklopu.

Smart ogledalo z LED osvetlitvijo

IR GRELNI PANEL SMART MIRROR Z LED OSVETLITVIJO se najpogosteje uporablja v kopalnicah in kopališčih, nepogrešljiv pa je tudi pri ogrevanju vseh ostalih bivalnih prostorov. IR grelni panel OGLEDALO je izjemno elegantnega videza z debelino samo 2 cm, z uporabo ogledala, ki greje, pa poleg tega, da ogrevamo prostor tudi preprečujemo rosenje. Ogledalo ima tovarniško vgrajeno LED osvetlitev in vremensko postajo.

industrijski ir paneli

Industrijski paneli Ekowerm

Visoko temperaturni sevalni paneli EKOWERM so namenjeni predvsem za ogrevanje industrijskih objektov, skladišč, delavnic, športnih dvoran,telovadnic…
Paneli se lahko namestijo pod strop z jekleno vrvjo ali verigo na višino med 3,5 m do 10 m, odvisno od moči panelov, ali na steno z priloženimi nosilci.

IR grelci za terase

Visoko temperaturni sevalni grelci EKOPRO so namenjeni predvsem za ogrevanje teras, delavnic, športnih dvoran, telovadnic…
IR grelci se enostavno vklopijo v elektriko in regulirajo z daljinskim upravljalnikom.

remina_2-1