Ir paneli izračun

Želite narediti izračun za ir panele?

Pri izbiri novega načina ogrevanja bivalnih ali poslovnih prostorov vam predlagamo, da naredite izračun stroškov ogrevanja na letni in mesečni ravni. Različni načini ogrevanja predstavljajo različne investicijske stroške postavitve celotnega sistema. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili kako naredite izračun za ir panele. Infrardeče ogrevanje se uporablja po celotnem svetu že več desetletji. Zaradi visokega višanja cen olja in drugih energentov, ter predvsem draga investicija v nakup ogrevalnega sistema , je zanimanje za nakup ir panelov v zadnjih letih poskočilo. S pomočjo infrardečih grelnih plošč boste v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja prihranili in uživali v prijetni naravni toploti.

Ir paneli so najboljši način ogrevanja, saj se najbolj približajo naravnemu segrevanju (sonce). Ir paneli oddajajo svetlobo, ki seva po vseh predmetih, ki se v prostoru nahajajo. Molekule na površini predmetov se začnejo hitreje premikati, kar povzroči nastajanje toplote.

Za vas smo naredili hitri izračun porabe ir panelov v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja. Za trenutno ogrevanje s pomočjo kurilnega olja morate odšteti 2500 €. Za ogrevanje s pomočjo ir panelov bi na letni ravni prihranili 1500 €. S pomočjo izbire pravega načina ogrevanja lahko v naslednjih 20 letih ustvarite več kot 30.000 € prihranka!

ir panel izračun

Pripravili smo obrazec ir paneli izračun. Izpolnite podatke, kamor vam izračun lahko posredujemo (izračun za vsako stranko izdelamo ročno). Pri izračunu za ir panele moramo upoštevati več različnih informacij o prostorih, ki jih želite ogrevati. V izračunu za ir panele je potrebno upoštevati vrsto objekta. Novo gradnje imajo boljšo izolacijo, kakor starejši objekti. V prostore z boljšo izolacijo lahko namestimo manjše število ir panelov oziroma namestimo ir panele, ki imajo manjšo moč (nižja cena ir panela in nižja poraba električne energije).

Izračun za ir panele izdelamo glede na število prostorov, ki jih želite s pomočjo infrardečih panelov ogrevati. V ir paneli izračun vnesite število sob z okvirno kvadraturo. Izpolnite število sob do 10 kvadratnih metrov, od 10 do 15 kvadratnih metrov, od 15 do 20 kvadratnih metrov, od 20 do 25 kvadratnih metrov in od 25 do 30 kvadratnih metrov. V naši ponudbi imamo za vas tudi posebne ir panele, ki so namenjeni ogrevanju industrijskih prostorov. S klikom na industrijski ir paneli si lahko ogledate aktualno ponudbo panelov.

""
1
JE ČAS ZA MENJAVO OGREVALNEGA SISTEMA?
ŽELITE ZMANJŠATI STROŠKE OGREVANJA?
IZPOLNITE OBRAZEC IN POKLICAL VAS BO NAŠ STROKOVNJAK.
Ime in priimek
Telefonska številka
Vrsta objekta
Število sob do 10 kvadratnih metrov
0
0
10
Število sob od 10 do 15 kvadratnih metrov
0
0
10
Število sob od 15 do 20 kvadratnih metrov
0
0
10
Število sob od 20 do 25 kvadratnih metrov
0
0
10
Število sob od 25 do 30 kvadratnih metrov
0
0
10
Višina stropa
Previous
Next