INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+1800W

Visoko temperaturni sevalni paneli EKOWERM so namenjeni predvsem za ogrevanje industrijskih objektov, skladišč, delavnic, športnih dvoran,telovadnic…
Paneli se lahko namestijo pod strop z jekleno vrvjo ali verigo na višino med 3,5 m do 10 m, odvisno od moči panelov, ali na steno z priloženimi nosilci.

350,90 

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Za več informacij nas pokličite na + 386 (0)30 679 722

Industrijski IR paneli Ekowerm S+ so izdelani v EU iz kakovostnih materialov in so primerni za ogrevanje proizvodnih hal, skladišč, cerkev, gostiln, restavracij in vseh prostorov z nad standardno višino stropov. IR panele je priporočljivo namestiti pod strop z jekleno vrvjo ali verigo na višino med 3,5m do 10m, odvisno od moči panelov ali na steno z nosilci. Naša strokovna montaža in izkušnje vam zagotovijo prijetno toploto in prihranke pri ogrevanju.

 

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-3

 

INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+ JE V CELOTI IZDELAN V EU

Industrijski IR panel EKOWERM S+ je izdelan iz kakovostnih materialov in so primerni za ogrevanje proizvodnih hal, skladišč, cerkev, gostiln, restavracij in vseh prostorov z nad standardno višino stropov. Naša strokovna montaža in izkušnje vam zagotovijo prijetno toploto in prihranke pri ogrevanju.

 

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-4

 

INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+ IMA ZAŠČITO PRED PRAHOM IN VODNO PRHO

Zaradi tovrstne zaščite je uporaba IR panela EKOWERM povsem varna v vseh pogojih. Industrijski IR panel ne oddaja svetlobe, kar je primerno za arhitekturne prostore, kjer bi bila svetloba moteča.
IR panel EKOWERM oddaja svojo toploto v srednjem in dolgovalovnem infrardečem spektru in ne povzroča segrevanja zraka. Omogoča natančno in enakomerno porazdelitev toplote.

 

 

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-2

 

NOSILCI ZA NASTAVLJIVI KOT DELOVANJA 90°

Nosilci omogočajo nastavitev različnih kotov ogrevanja do 90°. IR paneli EKOWERM S+ omogočajo čisto toploto brez vonja , šuma in kondenzacije. Prav tako ne povzročajo kroženje prahu, kar je še posebej primerno za alergike. Primerni so za stensko ali stropno montažo.

TEHNIČNI PODATKI

 • Moč: 1800 W
 • Dimenzije: 1000 x 200 x 70
 • Teža: 7 kg
 • Primerni za vgradnjo v Knauf
 • Barva: črna
 • Napetost: 230 V
 • Zaščita IP 56 x 4
 • Certifikati: CE, ROHS, TUV
 • Namestitev: stenska ali stropna z nosilci

1 mnenje za INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+1800W

 1. Anes M.

  Ogrevamo delavnico in se mi zdi, da je to najcenejša investicija za ogrevanje.

Podaj mnenje