Akcija!

INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+1000W

(1 mnenje stranke)

Visoko temperaturni sevalni paneli EKOWERM so namenjeni predvsem za ogrevanje industrijskih objektov, skladišč, delavnic, športnih dvoran,telovadnic…
Paneli se lahko namestijo pod strop z jekleno vrvjo ali verigo na višino med 3,5 m do 10 m, odvisno od moči panelov, ali na steno z priloženimi nosilci.

340,90  290,90 

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€.

Za več informacij nas pokličite na + 386 (0)30 679 722

INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+ JE V CELOTI IZDELAN V EU

Industrijski IR panel EKOWERM S+ je izdelan iz kakovostnih materialov in so primerni za ogrevanje proizvodnih hal, skladišč, cerkev, gostiln, restavracij in vseh prostorov z nad standardno višino stropov. Naša strokovna montaža in izkušnje vam zagotovijo prijetno toploto in prihranke pri ogrevanju.

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-3

INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+ IMA ZAŠČITO PRED PRAHOM IN VODNO PRHO

Zaradi tovrstne zaščite je uporaba IR panela EKOWERM povsem varna v vseh pogojih. Industrijski IR panel ne oddaja svetlobe, kar je primerno za arhitekturne prostore, kjer bi bila svetloba moteča.
IR panel EKOWERM oddaja svojo toploto v srednjem in dolgovalovnem infrardečem spektru in ne povzroča segrevanja zraka. Omogoča natančno in enakomerno porazdelitev toplote.

 

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-4

 

NOSILCI ZA NASTAVLJIVI KOT DELOVANJA 90°

Nosilci omogočajo nastavitev različnih kotov ogrevanja do 90°. IR paneli EKOWERM S+ omogočajo čisto toploto brez vonja , šuma in kondenzacije. Prav tako ne povzročajo kroženje prahu, kar je še posebej primerno za alergike. Primerni so za stensko ali stropno montažo.

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-2

PRI IZBIRI IR PANELOV JE KLJUČEN PONUDNIK

Pri izbiri IR-panelov za ogrevanje je ključen ponudnik. V podjetju GATOM, d. o. o., zato vsaki stranki v prvem koraku zagotovijo strokovno svetovanjena podlagi večletnih izkušenj v razvoju IR ogrevalne tehnologije in na področju energetike.  Podjetje GATOM d.o.o. se ponaša z najcenejšo in najširšo izbiro ogrevalnih IR-panelov, ki se docela skladajo z zahtevami bivalnega prostora. Za vas organizirajo tudi hitro in profesionalno montažo, ki bo vaš dom otoplila s kakovostnim, trajnim in varčnim ogrevalnim sistemom.

Pri izbiri IR-panelov pa štejeta tudi odzivnost in hitra dobava materialov – številne zadovoljne stranke podjetja GATOM to potrjujejo: »Moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer razmišljam. In tudi ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR-ogrevanja, se je tehtnica vedno nagibala na stran podjetja Gatom – vse od cene, pristopa, hitrega posredovanja in hitrosti montaže. Za solidno ceno toplo stanovanje. To so bile tudi moje sanje in vi, Gatom, ste mi to uresničili.«

industrijski-ir-panel-ekowerm-s+-6

TEHNIČNI PODATKI

 • Moč: 1000 W
 • Dimenzije: 600 x 200 x 70
 • Teža: 5 kg
 • Primerni za vgradnjo v Knauf
 • Barva: črna
 • Napetost: 230 V
 • Zaščita IP 56 x 4
 • Certifikati: CE, ROHS, TUV
 • Namestitev: stenska ali stropna z nosilci

1 mnenje za INDUSTRIJSKI IR PANEL EKOWERM S+1000W

 1. Gorazd S.

  Že 2.sezono ogrevamo ličarsko delavnico in deluje ok. Delavci so pa tudi zadovoljni.

Podaj mnenje